Cointegra - Taller de arquitectura

Cointegra

Close

We where offered the remodelling and expansion of a successful financial and accounting office in the city of San Luis Potosi, Mexico.

It consisted of an existing residence and a plot of 360 m2 annex. The need: to solve a fairly extensive program with 7 departments and 50 employees currently in labor; creating a corporate look and office enlargement.

We suggested to develop a large block glass on both sides along the 24 meters of frontage and complement the program with another double height perpendicular volume space or plan for the company’s staff.

The new proposed facility is ventilated and lit by two patios and a garden of approx. 150 m2 this offers a totally different aesthetic to the company creating a pleasant working environment. Cointegra is an innovative company thats going through a break through period of time, where the old-school, cardboard shape, dark, accounting spaces should be forgotten and long gone.

Comercial / Commercial
i